Gespecialiseerd in levering en montage van auto- en truckruiten

Gespecialiseerd in glas op maat

Offshore - Industrial

Offshore / Industrial

Rotterdam als Havenstad is de bakermat voor off-shore beglazingen en Autoglasservice Schiedam is dan ook zeer bekend met het leveren en monteren van het juiste glas in de off-shore branche.

In veelal barre omstandigheden met de daarbij behorende werksituaties op grote hoogte rekent Autoglasservice Schiedam af met elk glasprobleem. Veelal moet snel en vakkundig worden gereageerd op de vraag van de klant, want, Time is money!

Scheepsbeglazing

Glasschades aan operatorcabins van grote containerkranen of het vervangen van sterk vervuild glas cq. montagesystemen van werk- en booreilanden. Groot onderhoud van kraancabines en schepen behoren allemaal tot onze dagelijkse werkzaamheden.

Door de eigen productie van glas en door onze eigen montageteams kunnen wij snel reageren op een incident.Al onze monteurs zijn in het bezit van VCA en natuurlijk alle veiligheidsmiddelen. Met 7 mobiele eenheden lossen wij de problemen cq wensen van onze klanten op. Niets is ons te gek, hoe groter de uitdaging, hoe mooier de oplossing.

Autoglas Service Schiedam logo
Autoglas Service Schiedam

Copyright © 2024 Autoglas Service Schiedam | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Designpro.nl | Z-IM.nl