Gespecialiseerd in levering en montage van auto- en truckruiten

Gespecialiseerd in glas op maat

Autoruiten

Autoruiten

Autoglasservice Schiedam levert en monteert alle merken ruiten van automobielen en vrachtwagens. Als magazijnhouder van AGC Automotive Glazing heeft zij direct beschikking over de meest voorkomende ruiten.
Van dag tot dag … een  in autoruiten. Elke dag staan de montage teams gereed om de ruiten te monteren op locatie of in eigen werkplaats. 
Locatie kan zijn bij:

  • Dealers
  • Garagebedrijven
  • Autohandelaren
  • Leasemaatschappijen
  • Fleet owners
  • Verhuurbedrijven
  • Particulieren

Bent u verzekerd? Dan bent u verzekerd van een nieuwe ruit!

Autoglasservice Schiedam is lid van Glasgarant  en heeft daarom de mogelijkheid om on-line zaken te doen met een aantal grote verzekeringsmaatschappijen. Het is dus mogelijk om uw ruit te laten vervangen als u voor ruit vervanging verzekerd bent. 

Het enige wat u hoeft te doen is een afspraak te maken en wij regelen de rest.

Mocht u niet WA+ verzekerd zijn dan kunt u ook bij ons terecht voor een scherpe prijs en vakkundige montage. 

Oldtimer-ruiten

Vaak zijn ruiten van oude of klassieke auto’s niet meer te krijgen. Autoglasservice Schiedam beschikt over de mogelijkheid om de ruiten voor u te produceren. Wij hebben een eigen productie van vlakke of gebogen ruiten en kunnen u in met de meeste gevallen helpen.(foto Chevy)

Ruitreparatie

Uiteraard beschikken wij als glasspecialist over de mogelijkheid om steenslag te repareren met een kunstharsvulling.

123ruit

Autoglas Service Schiedam is deelnemer van 123RUIT.nl. Hét adres voor alle soorten autoruitschade waar de kracht van regionale autoruitspecialisten landelijk gebundeld is!

123RUIT.nl is de grootste onafhankelijke autoruitspecialist van Nederland. Door onze samenwerking zijn wij in staat om ons lokale vakmanschap te combineren met een landelijke dekking, één aanspreekpunt en een geheel geautomatiseerd facturatieproces. In heel Nederland staan gemotiveerde ondernemers voor u klaar om uw ruitschade goed en snel te verhelpen. Collega’s die net als wij gespecialiseerd zijn in reparatie en vervanging van alle voorkomende ruiten. Van oldtimer tot Tesla en van vrachtwagen tot camper. 

Alle 123RUIT.nl deelnemers zijn geselecteerd op basis van strenge criteria, zijn aangesloten bij FOCWA en/of BOVAG en hebben een MVO keurmerk. Alles om u de zekerheid van kwalitatief hoogstaand vakwerk te bieden!!

Specialist en zelfstandig ondernemer, een basis die voor zeer tevreden klanten zorgt.


Graag komen wij naar u toe of verwelkomen wij u op onze vestiging.

Ruitschade in het buitenland? Ook dan kunnen wij u helpen door de aansluiting bij het Europese netwerk AGE. Meer dan 1550 specialisten in 20 landen zijn u graag van dienst.

123RUIT.nl Gewoon Goed!Autoglas Service Schiedam is lid van:

    

Autoglas Service Schiedam logo
Autoglas Service Schiedam

Copyright © 2024 Autoglas Service Schiedam | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Designpro.nl | Z-IM.nl